Ini Blog Gua ! SIMPLYBLOG

12 Apr 2013

SORRY VS LOVE :)

hui-II malam ni aku tak ley tido so aku nak tulis la pasal si bongok senget and jambu ni :)hahaha dia tu kan suka cari pasal ngan aku , suka saiko aku malam malam buta ni sampai aku melalak pastu dengan selambe dy cakap aku ni hati tisu ,, geram aku . ! aku sayang dia sangat sangat kot .ohh sayangg sorry ehh dear malam malam cari point lak , hehehehe . sorry ehh ciom sikeett muaaahhh :-* sayang kau laa senget .. sorry biyy xD 



boy zulkarnain :) hehehe ehh aku syg kau tao tak please walaupun kite hari hari gado cari pasal antara satu sama lain bagi aku tu dah cukup buat aku happy apa sebab kau satu kepala ngan aku .. hahahaha hmm kalau kau ada depan mate aku sekarang memang dah aku sekeh kepale kau sampai lebam , hahaha geram ngan kau tau tak , kau wat aku melalak lepas tu cakap aku tisu ? kau memang senget laa bro , aku tetap sayangkan kau , kau maki mcm mane pun aku tetap sayangkan kau ,muuaaahh siket , hahaha :) aku nak kau happy ngan aku , aku nk kau bahagia besama aku :) aku tak nak kau kecewa or sedih bila besama aku series aku memang sygkan kau la senget !
lebbbiyyuueewww laa ketat ketat , hahahahhahahha xD





 


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen